Informace a novinky z Golf Tour

2. klání Golf Masters vs. Dýšina - vyhrál tým Golf Masters

2. klání Golf Masters vs. Dýšina - vyhrál tým Golf Masters


Druhé golfové klání mezi týmem složeným z hráčů golfové tour Golf Masters a týmem hráčů z Dýšiny proběhlo hned týden po prvním turnaji a to 5.10.2016 na Dýšině. Tentokrát týmy postavili 3 dvojice. Formát soutěže byl tak jak jej hráči znají a hrají sami ve flightech, tedy dvojice proti dvojici ve flightu a získávali body za Best, Součet, Birdie, Nearest na 3-parovkách. Za GM hrálo nakonec jen 5 hráčů a tak Radek Kohout v prvním flightu hrál ve formátu jamkovky proti dvojici z Dýšiny.

Dále platil opět speciální bod pro druhý tým, když hráč nepřepálí dámská odpaliště. Tradičně dablované body na jamkách 9 a 18. Kapitánský flight Aleše Berana a Romana Ságnera přišel na 18. jamku s 12 body pro tým Golf Masters. Ale hned na týčku Roman Ságner nepřestřelil dámská odpaliště, když míček skončil ve křoví u cesty a jelikož to byla dablovaná jamky, tak hned se náskok snížil o 2 body. Celkově jamku vyhrála Dýšina a umázla další 4 body tedy celkem 6 bodů - skvělé snížení z 12 na 6. Jamkovku Radka Kohouta a dvojice domácích vyzněla lépe pro domácí a tak Dýšina měla bod. Druhý flight přinesl bod týmu GM a tak rozhodoval poslední flight. Tam Tomáš Havlíček a Richard Šedivý zvítězili s rozdílem jednoho bodu a to znamenalo, že se pohár po týdenní návštěvě v Plzni vrací zpět k týmu Golf Masters.

Série těchto zábavných a pohodových turnajů nekončí a na jaře 2017 se opět týmy utkají na některém fajn hřišti.

Klání bylo zakončeno vskutku velkolepě, když si každý hráč mohl pochutnat na výborných vepřových kolenech - viz fotogalerie.

Dýšino díky, bylo nám všem u vás skvěle a těšíme se na další golfová klání.

Fotogalerie

{gallery}aaa/gallery/turnaje/cat/ryder/2016.10.05_Dysina{/gallery}